Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2275g7963kcal302.6g1547g54.6g86.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g1155g1964kcal173.3g0g138.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl105g945kcal0g0g105g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g21742kcal951.8g3094g596.4g173g
Valittu annoskoko3780g10871kcal475.9g1547g298.2g86.5g
Annoskoko puolitettuna1890g5436kcal238g773.5g149.1g43.3g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793