Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g3428g3600kcal274.3g479.9g68.6g342.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 126g1117kcal0g0g126.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g180g700kcal59.5g0g51.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g10852kcal667.8g961.2g492.2g685.6g
Valittu annoskoko3780g5426kcal333.9g480.6g246.1g342.8g
Annoskoko puolitettuna1890g2713kcal167g240.3g123.1g171.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308