Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)180g360kcal41.4g2.7g19.8g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%600g660kcal108g18g18g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali2700g529kcal48.6g59.4g5.4g62.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g3098kcal396g160.2g86.4g124.2g
Valittu annoskoko3780g1549kcal198g80.1g43.2g62.1g
Annoskoko puolitettuna1890g775kcal99g40.1g21.6g31.1g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837