Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2520g8077kcal674.6g0g603.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g180g578kcal55.1g99g1.8g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g540g918kcal10.8g8.6g92.9g3.2g
Kananmuna kuoreton 360g514kcal45g1.1g36.9g0g
Korppujauho 180g659kcal18.9g134.8g1.9g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g21491kcal1608.8g487g1473.6g25.4g
Valittu annoskoko3780g10745kcal804.4g243.5g736.8g12.7g
Annoskoko puolitettuna1890g5373kcal402.2g121.8g368.4g6.4g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658