Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 340g1381kcal0g339.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.4g2.7g8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g74kcal3.7g2.2g4.3g6.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Valio kevytvispi 20% (100 g)300g600kcal7.8g11.7g60g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g500g1751kcal10.5g40g175.1g0g
Mansikka 440g205kcal2.2g37g0.9g8.4g
Banaani, kuorittu 600g522kcal6.4g109.9g2.4g10.8g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen901g540kcal2.7g126.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g13002kcal224g1662.6g582.8g66.8g
Valittu annoskoko3780g6501kcal112g831.3g291.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna1890g3251kcal56g415.7g145.7g16.7g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705