Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi832g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 83g62kcal10.9g0.9g0.3g5.7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1830g6587kcal237.9g1280.8g38.4g64g
Sokeri 33g135kcal0g33.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 166g883kcal0.5g0.8g99.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha374g621kcal71.1g0g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Ohrasuurimo 67g215kcal5.5g42g1.3g5.1g
Lihaliemi laimennettu 166g32kcal0g5g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl125g1123kcal0g0g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g19359kcal654g2733.4g606.4g152.4g
Valittu annoskoko3780g9679kcal327g1366.7g303.2g76.2g
Annoskoko puolitettuna1890g4840kcal163.5g683.4g151.6g38.1g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334