Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 560g3010kcal5g3.9g336.3g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Sokeri 286g1161kcal0g285.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.2g2.6g7.7g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g628g2197kcal87.9g351.5g43.3g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g897g296kcal9g57.4g9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g897g762kcal27.8g41.2g53.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g17384kcal366.8g1866.8g940.6g15.6g
Valittu annoskoko3780g8692kcal183.4g933.4g470.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna1890g4346kcal91.7g466.7g235.2g3.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618