Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1167g281kcal21.1g25.7g3.5g26.8g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Parsakaali brokkoli 1167g409kcal53.9g22.8g3.5g29.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr47g131kcal3.7g4.4g11.2g0.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)933g1493kcal25.2g25.2g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g4879kcal220g201g318.2g129.2g
Valittu annoskoko3780g2440kcal110g100.5g159.1g64.6g
Annoskoko puolitettuna1890g1220kcal55g50.3g79.6g32.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443139