Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)499g2162kcal107.9g19.5g184.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1498g1447kcal45.1g293.5g4.8g14.8g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g400g1099kcal115.8g0.4g67.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)200g60kcal1.6g11.8g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 799g1057kcal21g25.6g95.9g0g
Tonnikala öljyssä 185g351kcal50.1g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g12485kcal683.8g730g741.6g36.8g
Valittu annoskoko3780g6243kcal341.9g365g370.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna1890g3121kcal171g182.5g185.4g9.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625