Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g800g5760kcal8g8g640g0g
Fariinisokeri800g3248kcal0g799.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten180g594kcal42.3g81g37.8g19.8g
Pandan tumma suklaa 150 g280g1495kcal13.7g145.6g89.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g400g2100kcal38g212g124g0g
Mantelirouhe, 1 rkl200g1156kcal42.2g10.6g101g23.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g33620kcal471.4g2635.2g2400.2g86.2g
Valittu annoskoko3780g16810kcal235.7g1317.6g1200.1g43.1g
Annoskoko puolitettuna1890g8405kcal117.9g658.8g600.1g21.6g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773