Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.3g7.5g0.3g1.3g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 25g42kcal1.9g1g3.3g0.7g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g35g75kcal3.6g13.2g0.8g2.6g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g387kcal14.4g47.2g15.4g9.6g
Valittu annoskoko379g194kcal7.2g23.6g7.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna190g97kcal3.6g11.8g3.9g2.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568