Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 75g92kcal16g0g3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima28g110kcal8.2g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g950kcal64.8g11.8g70.4g9g
Valittu annoskoko380g475kcal32.4g5.9g35.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna190g238kcal16.2g3g17.6g2.3g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937