Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus120g84kcal19.2g0g0.4g0g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 26g7.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 15g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g310kcal46.6g9.6g7.6g4g
Valittu annoskoko380g155kcal23.3g4.8g3.8g2g
Annoskoko puolitettuna190g78kcal11.7g2.4g1.9g1g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612