Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g187g339kcal44g8.1g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.1g5.3g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g75g26kcal0g2.7g0g0g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g932kcal90.8g42.2g40g4.4g
Valittu annoskoko380g466kcal45.4g21.1g20g2.2g
Annoskoko puolitettuna190g233kcal22.7g10.6g10g1.1g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700