Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Hermesetas -neste5.6g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 84g330kcal38.2g24g6.1g12.1g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g28g163kcal6.2g5.6g14.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3141g91kcal15.5g5.9g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g2162kcal136.6g71.8g145.4g29g
Valittu annoskoko380g1081kcal68.3g35.9g72.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna190g541kcal34.2g18g36.4g7.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667