Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g44g102kcal8.2g5.3g4.9g6.2g
Lihaliemi laimennettu 22g4.1kcal0g0.7g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour55g164kcal1.9g2.4g16.4g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit55g71kcal1.6g1.1g7.1g0g
Kinkkusuikale, Portti66g82kcal11.2g0.3g4.6g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki33g15kcal0.3g3.3g0.1g0g
Paprika, punainen31g7.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Liivate 2.6g9kcal2.3g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl72g246kcal1.4g2.2g25.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1403kcal54.4g33.4g117.2g14.6g
Valittu annoskoko380g702kcal27.2g16.7g58.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna190g351kcal13.6g8.4g29.3g3.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.4g15.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370