Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 219g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g207kcal14g14.4g8.4g7.6g
Valittu annoskoko380g104kcal7g7.2g4.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna190g52kcal3.5g3.6g2.1g1.9g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266