Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)618g408kcal92.7g0g4.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g687g234kcal1.4g48.8g2.1g12.4g
Kurkku, tuore344g34kcal2.1g5.8g0.3g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g344g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Tilli, tuore 172g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Ruokajogurtti Valio687g618kcal30.9g34.3g41.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton103g22kcal0.3g1.6g0g0.1g
Hunaja 69g227kcal0.3g55.5g0g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Paahtoleipä, monivilja 721g1820kcal55.1g315.4g29.1g29.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g7111kcal393.6g973.2g158.8g111.8g
Valittu annoskoko3792g3556kcal196.8g486.6g79.4g55.9g
Annoskoko puolitettuna1896g1778kcal98.4g243.3g39.7g28g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358