Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1202g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g601g210kcal6g39g3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g481g433kcal22.1g79.3g3.4g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g481g433kcal28.8g72.1g0.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow481g120kcal4.3g23.1g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha481g798kcal91.3g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g4019kcal306.6g432.8g113g2g
Valittu annoskoko3792g2010kcal153.3g216.4g56.5g1g
Annoskoko puolitettuna1896g1005kcal76.7g108.2g28.3g0.5g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151