Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g273g1991kcal2.7g2.7g218.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 997g3421kcal101.6g697.9g12g34.9g
Sokeri 869g3528kcal0g868.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu34g27kcal0.6g6.1g0.3g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g34g124kcal1.2g27.1g1.2g0g
Neilikka, annos 4g17g62kcal0.6g13.6g0.6g0g
Leivinjauhe 34g60kcal1.8g12.9g0g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 511g199kcal2.2g34.8g2.6g13.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1023g337kcal33.7g50.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g19497kcal288.8g3427g469.6g98.2g
Valittu annoskoko3792g9749kcal144.4g1713.5g234.8g49.1g
Annoskoko puolitettuna1896g4874kcal72.2g856.8g117.4g24.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154