Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Paseerattu tomaatti rainbow800g280kcal8g55.2g4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g1200g4020kcal156g816g18g76.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g13769kcal735.4g1819.8g403.4g167.4g
Valittu annoskoko3792g6885kcal367.7g909.9g201.7g83.7g
Annoskoko puolitettuna1896g3442kcal183.9g455g100.9g41.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145