Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 266g871kcal28.1g161.3g5.8g26.3g
Vehnäjauho, sunnuntai785g2747kcal94.2g557.3g16.5g23.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)483g1787kcal67.6g265.7g38.6g53.1g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.3g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 411g1667kcal0g410.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1159g974kcal12.8g212.2g4.6g20.9g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g483g3575kcal0g0g396.1g0g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g23412kcal410.4g3250g923.2g248g
Valittu annoskoko3792g11706kcal205.2g1625g461.6g124g
Annoskoko puolitettuna1896g5853kcal102.6g812.5g230.8g62g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099