Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1302g3332kcal121g598.7g20.8g130.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio595g1724kcal202.1g0g101.1g0g
Tonnikala vedessä 900g940kcal201.9g0g13.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki643g514kcal83.6g12.9g12.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 354g444kcal38.9g0.9g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g13907kcal1295g1225g360.4g260.2g
Valittu annoskoko3792g6954kcal647.5g612.5g180.2g130.1g
Annoskoko puolitettuna1896g3477kcal323.8g306.3g90.1g65.1g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375