Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g799g2955kcal47.1g279.6g183.7g16.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g1598g431kcal20.8g76.7g3.2g27.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g749g2022kcal134.8g15g157.3g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma399g479kcal12.8g18g39.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal22g0.5g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7584g12551kcal476g845g804.4g89.6g
Valittu annoskoko3792g6275kcal238g422.5g402.2g44.8g
Annoskoko puolitettuna1896g3138kcal119g211.3g201.1g22.4g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158