Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 579g1985kcal59g405g6.9g20.2g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1753g807kcal56.1g84.2g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä88g596kcal0.9g0.9g65.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g842g707kcal9.3g154g3.4g15.1g
Ruokosokeri140g572kcal0g140.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g10433kcal347g1570.8g283.6g70.6g
Valittu annoskoko3794g5217kcal173.5g785.4g141.8g35.3g
Annoskoko puolitettuna1897g2608kcal86.8g392.7g70.9g17.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826