Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1400g490kcal14g91g7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1050g3365kcal281.1g0g251.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g560g1960kcal100.8g330.4g21.8g33.6g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g560g896kcal4.5g33.6g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7588g13544kcal806.6g931.6g729.2g74.8g
Valittu annoskoko3794g6772kcal403.3g465.8g364.6g37.4g
Annoskoko puolitettuna1897g3386kcal201.7g232.9g182.3g18.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720