Hirvenlihabolognese 2

400 g jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
150 g sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 dl sellerin lehtiä (pakastettuja)
500 g tomaattimurskaa
15 g rouheista sämpyläjauhoa
mustapippuria
3,5 dl vettä

Paista jauheliha, pikotut sipulit öljyssä.

Laita kattilaan sellerin lehdet, tomaattimurska, vesi ja sämpyläjauhot (n 2 rkl) ja lisää paistinpannulta lihaseos.

Keitä n 20 min, kunnes kastike on saostunut.

Lisää soijakastiketta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1085 grammaa

Yxii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurskaa oliiveilla (Del monte), annos 400g1750g350kcal70g68.3g1.8g0g
Hirvenliha, 100g1400g1568kcal295.4g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1g8.9g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Kokojyväpitoinen sämpyläjauhoseos 1dl=65g (Myllärin), annos 65g53g176kcal6.3g34.7g1.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7595g4623kcal768g279.2g93g29.4g
Valittu annoskoko3798g2311kcal384g139.6g46.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna1899g1156kcal192g69.8g23.3g7.4g
Arvot/100g100g61kcal10.1g3.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234500