Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g141kcal0.2g0.2g15.5g0g
Nakki, keskiarvo 773g1803kcal88.1g9g159.2g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1933g580kcal29g87g7.7g48.3g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g515g232kcal1g56.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g515g825kcal10.8g19.6g77.3g0.5g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g39g84kcal2.4g9.6g4g0g
Basilika, kuivattu 3.9g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g7348kcal264.2g365.8g527.8g101g
Valittu annoskoko3798g3674kcal132.1g182.9g263.9g50.5g
Annoskoko puolitettuna1899g1837kcal66.1g91.5g132g25.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966