Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)601g2102kcal81.1g393.9g17.4g36g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1201g961kcal50.4g156.1g10.8g37.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g751g826kcal22.5g24g75.1g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g12560kcal764.4g1148g536.8g146.4g
Valittu annoskoko3798g6280kcal382.2g574g268.4g73.2g
Annoskoko puolitettuna1899g3140kcal191.1g287g134.2g36.6g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390