Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g800g2960kcal47.2g280g184g16.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g750g2025kcal135g15g157.5g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma400g480kcal12.8g18g40g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal22g0.5g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7596g12571kcal476.6g846g805.6g89.6g
Valittu annoskoko3798g6285kcal238.3g423g402.8g44.8g
Annoskoko puolitettuna1899g3143kcal119.2g211.5g201.4g22.4g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158