Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 1.1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.4g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g60kcal3.6g5.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko38g30kcal1.8g2.6g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal0.9g1.3g0.7g0.3g
Arvot/100g100g79kcal4.7g6.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704