Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl8.8g53kcal2.1g0.6g4.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g113kcal5.2g2g9.6g6.2g
Valittu annoskoko38g57kcal2.6g1g4.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal1.3g0.5g2.4g1.6g
Arvot/100g100g149kcal6.8g2.6g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174