Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g0.8g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g2.5g3kcal0.2g0.4g0.1g1.7g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.2g3.9kcal0.3g0.1g0.2g0.4g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g1.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g3.7g2.2kcal0.4g0.2g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g4.3g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g4.5g26kcal1g0.9g2.3g0.5g
Kaurajauho 1.4g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g147kcal8g7.2g10.2g5.8g
Valittu annoskoko38g74kcal4g3.6g5.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna19g37kcal2g1.8g2.6g1.5g
Arvot/100g100g194kcal10.5g9.5g13.4g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098