Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia22g31kcal3.7g0g1.7g0g
Vesi8.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)2g7.5kcal0.3g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g86kcal8.8g3.2g4g0g
Valittu annoskoko38g43kcal4.4g1.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal2.2g0.8g1g0g
Arvot/100g100g113kcal11.6g4.2g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112