Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.12g43kcal1.6g8.3g0.3g0.5g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g234kcal4.2g35.4g8.2g1.2g
Valittu annoskoko38g117kcal2.1g17.7g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g59kcal1.1g8.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.5g46.5g10.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450