Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini2.3g1.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g50kcal4.2g2.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko38g25kcal2.1g1.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.1g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5.5g2.9g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608