Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g35kcal3.8g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko38g17kcal1.9g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal1g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g45kcal5g1.6g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411107