Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g77kcal0.5g0.7g8.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.7g3kcal0.2g0g1.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.4g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g204kcal2g11.2g19g0g
Valittu annoskoko38g102kcal1g5.6g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna19g51kcal0.5g2.8g4.8g0g
Arvot/100g100g268kcal2.6g14.7g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761