Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal2g0g1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g18g29kcal1.5g2.1g1.4g0.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g12kcal0.2g0.5g1g0g
Rypsiöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g131kcal7.4g5.2g8.8g1.6g
Valittu annoskoko38g65kcal3.7g2.6g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g33kcal1.9g1.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g171kcal9.7g6.8g11.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257