Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g13g8.1kcal0.4g0.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g19g65kcal0.7g15.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g166kcal4g31.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko38g83kcal2g15.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g42kcal1g7.9g0.7g0.3g
Arvot/100g100g218kcal5.2g41.4g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483