Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Herne 6.5g4.5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g34kcal2.4g1.2g2g0.4g
Valittu annoskoko38g17kcal1.2g0.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.1g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061