Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 4g21kcal0.7g0g2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g66kcal1.6g2.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko38g33kcal0.8g1.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal0.4g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g86kcal2.1g3.1g6.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708