Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 14g5.5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 6.8g23kcal0.4g5.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g67kcal2.6g11.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko38g33kcal1.3g5.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal0.7g2.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.4g14.7g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145