Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Siirappi 1.8g5.5kcal0g1.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g30kcal0.2g0.3g3.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.6g18kcal0g0g2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g306kcal1.4g48g11.6g1.6g
Valittu annoskoko38g153kcal0.7g24g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g77kcal0.4g12g2.9g0.4g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.8g15.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297