Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g177kcal5g3.2g15.8g1.4g
Valittu annoskoko38g88kcal2.5g1.6g7.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal1.3g0.8g4g0.4g
Arvot/100g100g231kcal6.5g4.2g20.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794