Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.1g19kcal0.8g0.2g1.7g0g
Kookoshiutale 0.6g4.1kcal0.1g0g0.4g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g7.8g4.5kcal0.7g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g155kcal5.8g2.8g13.4g0.8g
Valittu annoskoko38g78kcal2.9g1.4g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g39kcal1.5g0.7g3.4g0.2g
Arvot/100g100g203kcal7.6g3.7g17.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840