Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g34kcal0.4g4.2g1.4g1.6g
Valittu annoskoko38g17kcal0.2g2.1g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.1g1.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g45kcal0.5g5.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822