Paahdettu paprika-linssikeitto

Pilko paprikat isoiksi lohkoiksi ja paahda niitä uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes kuoreen alkaa tulla tummia pilkkuja.

Anna jäähtyä hetken, kuori ja pilko.

Huuhtele ja valuta linssit.

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä kattilanpohjalla hetki, lisää loput ainekset ja puolet vedestä.

Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä (20-25 minuuttia).

Lisää vettä keittoon pikkuhiljaa tarpeen mukaan.

Soseuta sauvasekoittimella, tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Saara74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuore chili (Oma), annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g4.7g15kcal1.1g2.3g0g0.6g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g44kcal2.6g6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko38g22kcal1.3g3g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal0.7g1.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.9g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321936