Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 21g5.1kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g43kcal2.6g3.6g2g1g
Valittu annoskoko38g22kcal1.3g1.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal0.7g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal3.4g4.7g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204