Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.9g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.8g11kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana77g81kcal5g2.2g5.8g0.6g
Valittu annoskoko38g40kcal2.5g1.1g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.3g0.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6.5g2.9g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148